Diagnoselaboratoria worden momenteel geconfronteerd met de uitdaging om steeds grotere hoeveelheden stalen te beheren. De nieuwe modulaire doseerkop van Festo vereenvoudigt en versnelt de verwerking van monsters. Gecombineerd met compacte kinematica kunnen zeer nauwkeurige, functionele systeemoplossingen eenvoudig worden geïmplementeerd.
Van pre-analyse en analyse, tot en met post-analyse, de vereisten voor verwerking van stalen nemen toe op het gebied van monsterverwerking. Flexibiliteit en hoge nauwkeurigheid, zelfs bij zeer kleine doseervolumes, en hoge mate van betrouwbaarheid en reproduceerbaarheid zijn zeer gewild. Klinische en medische laboratoria kunnen hun efficiëntie aanzienlijk verhogen door het gebruik van moderne, geautomatiseerde doseersystemen. Modulariteit speelt ook in dit opzicht een beslissende rol. Gestandaardiseerde, maar toch zeer flexibele oplossingen, zoals de combinatie van de doseerkop VTOE en het vlakke oppervlakportaal EXCM van Festo, maken specimenverwerking mogelijk die volledig is afgestemd op de individuele behoeften. De time-to-market van het eerste concept tot de voltooide automatiseringsoplossing wordt verkort en de R&D-kosten worden verlaagd.
Festo gaat individueel in op de specifieke vragen van de klant en vindt de juiste oplossing. Festo levert kant-en-klare oplossingen voor taken in laboratoriumautomatisering, snel, betrouwbaar en nauwkeurig. Met deze aanpak kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl u de engineering en ontwikkeling overlaat aan Festo. Time-to-market kan daarom aanzienlijk worden verminderd.
www.festo.com/labautomation